בטיחות מזון, HACCP, ISO 22000
בטיחות מזון הינה נדבך חשוב בקיומו של ארגון מזון - כאשר הבסיס הינה הקמת מערכת בטיחות מזון לפי עקרונות HACCP
בעולם נוהגים שני תקנים חשובים ומרכזיים: BRC ו- 22000 ISO
בנוסף קיימים תקנים ודרישות מקומיות כמו בארה"ב USDA, ובגרמניה IFS
בארץ קיימת חובה ליצרני מזון תינוקות, תוספי תזונה והחל מינואר 2011 לכלל יצרני הבשר והדגים בישראל (כאשר הדרישה המינימלית הינה HACCP לפי דרישות משרד הבריאות)
לפרטים נוספים והצעות מחיר נתי 050-5480660
בעולם נוהגים שני תקנים חשובים ומרכזיים: BRC ו- 22000 ISO
בנוסף קיימים תקנים ודרישות מקומיות כמו בארה"ב USDA, ובגרמניה IFS
בארץ קיימת חובה ליצרני מזון תינוקות, תוספי תזונה והחל מינואר 2011 לכלל יצרני הבשר והדגים בישראל (כאשר הדרישה המינימלית הינה HACCP לפי דרישות משרד הבריאות)
לפרטים נוספים והצעות מחיר נתי 050-5480660
| ||
- נתן (נתי) ויטנברג טכנולוג מזון ויועץ איכות ובטיחות מזון נייד: 050-5480660
- האתר עדיין בהקמה
- מעת לעת יווספו מבזקים מעניינים בתחום המזון