בטיחות מזון, איכות, רגולציה והדרכה

בטיחות מזון, HACCP, ISO 22000

בטיחות מזון הינה נדבך חשוב בקיומו של ארגון מזון - כאשר הבסיס הינה הקמת מערכת בטיחות מזון לפי עקרונות HACCP

בעולם נוהגים שני תקנים חשובים ומרכזיים: BRC ו-  22000 ISO

בנוסף קיימים תקנים ודרישות מקומיות כמו בארה"ב USDA, ובגרמניה IFS

בארץ קיימת חובה ליצרני מזון תינוקות, תוספי תזונה והחל מינואר 2011 לכלל יצרני הבשר והדגים בישראל (כאשר הדרישה המינימלית הינה HACCP לפי דרישות משרד הבריאות)



לפרטים נוספים והצעות מחיר נתי 050-5480660
תגובות הוסף תגובה הוסף תגובה
דף הבית טלפוןפייסבוק