בטיחות מזון, איכות, רגולציה והדרכה

פרופיל עסקי

אני טכנולוג מזון ומנהל הבטחת איכות מאז 1990 בתפקידים שונים ומגוונים בתעשית המזון, השירותים, הייעוץ והתרופות.
 
ניסיוני כולל:
* ניהול מערכת איכות ובטיחות המוצר לכל אורך שרשרת האספקה.
* הכנה, הטמעה ויישום של מערכות ניהול איכות ( 9001 ISO),
* מערכות בטיחות מזון ( HACCP, 22000 ISO , GMP ) ונהלי תברואה.
* רישוי עסקים ורישיון יצרן לעסקי מזון שונים ואירועים המוניים.
* הקמה והטמעה של מערכי ERP בתעשית המזון וההסעדה.
* פיתוח מוצרים, אריזות ותהליכי שימור.
* ניהול פרויקטים בתעשייה ובבקרה.
* ביצוע וניהול בקרות עבור צד שני ושלישי.
 
כיום כיועץ אני מביא את ניסיוני הרב והחשיפה לארגונים רבים ועוסק בתחומים הבאים:
* רישוי עסקים ורישוי יצרן לעסקי מזון בתיאום עם משרד הבריאות.
* רישוי ופיקוח של אירועים המוניים וירידי מזון.
* ליווי טכנולוגי ופיתוח מוצרים.
* הכנת תוויות למוצרי מזון לפי התקנים השונים
* הכנה והטמעה של מערכת ניהול איכות 9001:2008 ISO בכל תחומי התעשייה והשירותים.
* מערכות בטיחות מזון ( HACCP, 22000 ISO , GMP, BRC ).
 
בין לקוחותיי:
מפעלים, קייטרינג, מסעדות, מפיקי אירועים, רשתות שיווק, רשויות מקומיות וחברות שירותים.
 
דף הבית טלפוןפייסבוק